ΓΑΜΟΙ & ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΓΑΜΟΙ & ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

Η Μύκονος, όπως και όλα σχεδόν τα κυκλαδίτικα νησιά, είναι από του καλύτερους προορισμούς για ρομαντικές αποδράσεις, γαμήλια ταξίδια, παραμυθένιους γάμους και βαφτίσεις με φόντο το βαθύ μπλε του Αιγαίου , που θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη σας.

Η βίλα Absolute Paradise Tourlos αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς εάν αποφασίσετε να κάνετε το γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας ή ακόμα και το bachelor party σας στο υπέροχο αυτό νησί καθώς συνδυάζει αρμονικά την πολυτελή διαμονή, την ιδιωτικότητα και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.

Στην  Μύκονο, όπως και σε κάθε κυκλαδίτικο νησί, υπάρχει μια πληθώρα μικρών γραφικών εξωκλησιών για να διαλέξετε που θα  τελέσετε το μυστήριο σας.

Εμείς, στην βίλα Absolute Paradise Tourlos  μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας προτείνουμε υπέροχες τοποθεσίες που μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με την δική σας διαμονή στο κατάλυμα μας αλλά και αυτή των αγαπημένων σας προσώπων που θα επιλέξετε να έχετε δίπλα σας.

 Φυσικά η βίλα Absolute Paradise Tourlos είναι ιδανική και για το bachelor party σας αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 άτομα σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά.